z rumieńcem na...

Evit-ka

 

spod Pigży Jan masażysta
zręczność palców wykorzystał -
jak? - nie pytajcie proszę
od takich pytań się płoszę...
rzecz – z kontekstu – oczywista
„z rumieńcem na...”

spod Pigży Jan masażysta
zręczność palców wykorzystał -
jak? - nie pytajcie proszę
od takich pytań się płoszę...
rzecz – z kontekstu – oczywista
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 30 czerwca 2013
anonim