Kocham cię jak tylko mogę
Chociaż kochać już nie potrafię
Na tym świecie zebranych doświadczeń
Od dzieciństwa do młodości
Od młodości do dnia jutrzejszego
Miłość swą zastąpiłem przez nieufność
Miłość swą zastąpiłem przez nienawiść
Miłość ma zginęła wsród was
I boję się tylko że już nigdy jej nie znajdę
Już nigdy