Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
pofilozofowali
pofilozofowali
Evit-ka
Max – architekt z nadmorskiej Marsylii
się zatrzymał na krawędzi pedofilii -
bo o... Kancie dyskutował wczoraj właśnie
z taką jedną która miała lat piętnaście -
lecz – na szczęście – się... w ocenach nie zgodzili
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 1 lipca 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści