WylipczankA
Czasy w których
gówno jest warte człowieka
polane bitą śmietaną
z wbitym patyczkiem parasolką
brzoskwinką z puszeczki
(wcześniej w niej pływały szprotki
potem konserwy i inne wynalazki
pozwalające na zmiany nie do poznania).
Przykryte gówno
taką kołderką
z niewidzialnej dzianiny dla
90% społeczeństwa to idioci
Oczywiście jesteś w tych dziesięciu
i zawsze będziesz dopóki to czytasz.
90% społeczeństwa to idioci,
nawet jeśli się do nich nie zaliczasz,
to masz wśród nich krewnych
albo któregoś weźmiesz za żonę
idiotkę gówno z bitą śmietaną na głowie.
Dopóki nie pęknie przeterminowana skorupa
nie wyjdą dinozaury
nie wyleje się czerwone morze goryczy
z brzucha
z pępka wyrosną kwiatki
pelargonie, nasturcje i inne symbole-legendy
które ktoś zerwał z ogródka żeby mamić
90% społeczeństwa.
Reszta się pożegna
pomacha rączką
i będzie ciągnąć po ziemi.
To idioci
To idioci
To idioci
90 % społeczeństwa
ze słoikiem na głowie
klapką na szyi
pokrętłem w tyłku
samonapędzacze
naturyści
naturaliści
feminiści
szowinistki
idioci
to 90 % społeczeństwa.
90% społeczeństwa
to idioci.
Bęc!
> zmień kategorię.
Bęc!
Oczywiście, że KLASYK!"
jak z koziej dupy......................rajzentasza