oczy
moje oczy
przyćmionych
siedem grzechów
to ja
uwikłany
w brudną robotę
piszę wiersze
kocham kobiety
bogatsze od siebie
bez oczu
bez twarzy
bez wnętrza
siedem grzechów
bezksiężycowo
melancholijnie
chociaż żal
jeszcze
gra
slot machine
bonus win