stylowa miarka dla nowoczesnych kobiet kochających życie

Jarosław Baprawski

oczy

moje oczy

przyćmionych

siedem grzechów

 

to ja

uwikłany

w brudną robotę

 

piszę wiersze

kocham kobiety

bogatsze od siebie

 

bez oczu

bez twarzy

bez wnętrza

 

siedem grzechów

bezksiężycowo

melancholijnie

chociaż żal

jeszcze

gra

 

slot machine

bonus win

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 3 lipca 2013
anonim