44

taryfiarzgazu

obok mydelniczki
z żubrówką
nie działam
na wannie
i palę
i co tam
a skarka
i petki
założę nie
działa
na giry i jadę mi
mózg no
co ty
no mówię i ręcznik
i bilet no
bredzisz
i szklanka wyszedłem
z kąpieli pijany
i pralka

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 3 lipca 2013
anonim