Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
ze smakiem
ze smakiem
Evit-ka
z Żurawic pomoc kuchenna
leniwa chodziła i senna
dlatego że letnie noce
z kucharzem spędzała pod kocem
w sypialnych pomysłach wciąż zmienna
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 3 lipca 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści