Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
xeloda
Nie-haiku
Nie-haiku
xeloda
Odbite niebo jest grząskie
Tonąc przedrzeźniam ptaki w locie
Lubię
xeloda
Wiersz · 3 lipca 2013
Mithril
......................no i?
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
xeloda
e? no i nic. czesc.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Mithril
widzę, że nic - dlatego dopytałem
............................zatem wlepianie śmieci stało się "sztuką" w sieci
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
xeloda
ok
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
............................zatem wlepianie śmieci stało się "sztuką" w sieci