Literatura

Życie (wiersz)

Konrad Koper

Każdy dostaje nakręcony  zegarek i kalendarz.

 

Dni same się przewracają,

zaznaczamy je na żółto, czerwono i niebiesko.

 

Niestety kalendarz zawsze się kończy

i zegar staje.

Nie pomoże już najlepszy zegarmistrz.

 

 


niczego sobie 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 lipca 2013, 12:40
"Każdy dostaje nakręcony zegarek i kalendarz."

noooo "patrzpan" czego to nie wymyślą(?) teraz nawet kalendarz trzeba będzie nakręcać

........................tradycyjne już pierdoły od czapy i od śmigła
Dinozaura
Dinozaura 7 lipca 2013, 13:36
Nakręcony kalendarz.... gdzie on niby jest? Bo ja jakoś nie widzę... Pan Mithril pewnie sfrustrowany, więc jedynie obrażanie mu zostało... i pierdoły :) A mnie wiersz się podoba i wcale nie zamierzam szukać w nim kropek, przecinków i środków wyrazu, bo nie o to chodzi, Szanowni Znawcy!
przysłano: 4 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

Poezja
Konrad Koper
W komnacie…
Konrad Koper
Wilk
Konrad Koper
Ten klucz…
Konrad Koper
Senna wstążka
Konrad Koper
Widziadło
Konrad Koper
Kosmici
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca