kara za ptactwa przeganianie

Evit-ka

 

płoszyciel skowronków z Bartoszyc
służbowo wyjechał do Koszyc -
ptaszkowie co żonie mili
najgodniej go zastąpili -
w śpiewie i w innej rozkoszy
„kara za ptactwa przeganianie”

płoszyciel skowronków z Bartoszyc
służbowo wyjechał do Koszyc -
ptaszkowie co żonie mili
najgodniej go zastąpili -
w śpiewie i w innej rozkoszy
 
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 4 lipca 2013
anonim