Literatura

naiwny ździebko? (wiersz)

Evit-ka


(czyli prawo Pana – i władcy)

mecenas Jemioła z Przegrodzkich
iluzję miał pierwszej nocki -
że niby sam rozdziewiczy
na kumpli wszak można liczyć -
jak zawsze się postarali
„naiwny ździebko?” (czyli prawo Pana – i władcy)  mecenas Jemioła z Przegrodzkich iluzję miał pierwszej nocki - że niby sam rozdziewiczy na kumpli wszak można liczyć - jak zawsze się postarali

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca