Życie 2

Konrad Koper

Muszę rozwiązywać krzyżówki.

 

Życie jest czymś między

rzucaniem kośćmi a grą w szachy.

Przypomina ono rozstaje dróg i ścieżkę prowadzącą  po ciemku.

 

I znowu postawiło pytania bez odpowiedzi.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lipca 2013
anonim