Życie 3

Konrad Koper

Książki z tej biblioteki są w białej lub w czarnej okładce.

Wszystkie są obdarzone skromnym tytułem.

Gdybym mógł do nich wrócić, czytałbym je wiele razy.

Choć żadna nie kończy się Happy Endem.

 

Bohaterem zawsze jest ich autor.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 4 lipca 2013
anonim
  • kobieta ze złą buzią
    jejku, jakie bzdury!
    opamiętaj się Pan z tymi grafomańskimi tekstami, bo nie ma sensu tego zapisywać nawet w notatkach, a Pan to publikuje, po co?

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ir
    Panie Konradzie, poczytaj Pan trochę poezji i dopiero wówczas zacznij pisać...nie obliguje to do publikowania.
    To co dotychczas u Pana przeczytałam woła o pomstę.

    · Zgłoś · 11 lat