Egzorcyzmy

abc

 

Łaska pańska na pstrym koniu chadza
kijem gna przed sobą tych którym nadaje ciężarów
nie do uniesienia
prowadzi ich do rzeźni
mówiąc że diabeł opętuje za pomocą Hello Kitty
gdy dzieci kłaniają się Bakuganom
trzeba przepędzić potwory do nieba tylko jeden krok
zło jest podobne do czarnych dziur
pochłania wszystko w swoim polu grawitacji

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
abc
abc
Wiersz · 6 lipca 2013
anonim
  • abc
    :) miałem na myśli początkową sekwencje, dziękuję.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    tać się nie czepiam końcówki :) Napisałam,ze dobra :)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abc
    jestem odmiennego zdania, ale szanuję twój punkt widzenia :)
    końcówka jest realna, wynika od podobnych
    cudotwórców co to ostatnio na stadionie narodowym
    zbijali kokosy. ;-)

    http://www.youtube.com/watch?v=qMFCq3yny...


    Pozdr.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Początek banalny i odgrzebany. ale końcówka jest Ok
    "mówiąc że diabeł opętuje za pomocą Hello Kitty
    gdy dzieci kłaniają się Bakuganom
    trzeba przepędzić potwory do nieba tylko jeden krok
    zło jest podobne do czarnych dziur
    pochłania wszystko w swoim polu grawitacji" - tyle

    · Zgłoś · 11 lat temu
Usunięto 1 komentarz