drań

Jarosław Baprawski

przytul się
ostatni raz
maleńka
nim

gwiazdy spłoną
powrócę jak reszka

kiedyś z winem
lecz ty nie licz
bym pokochał

inne kroki
niż taniec
niebieskich ptaków

pośród
nieodkrytych nowych ciał
niewyssanych piersi

słodko śpij

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 11 lipca 2013
anonim
  • Doremi
    Hej ty
    zimny drań
    porzucasz maleńką
    'ostatni raz
    przytul się i słodko spij'

    fajne to ten
    to dla tego
    'taniec niebieskich ptaków'

    · Zgłoś · 11 lat