Przeżywam drugą młodość.
Rajdowiec przeprowadził mi operacje:
naprawił silnik i zreperował gaźnik.
Poczułem się silniejszy,
zwłaszcza że doładował mi akumulatory.
Żebym wyglądał młodziej
umył mi szyby i karoserię.
Chciałem odwzajemnić mu miłość,
więc pomrugałem światłami.