Samochód

Konrad Koper

 

Przeżywam drugą młodość.

 

Rajdowiec przeprowadził mi operacje:

 naprawił  silnik i zreperował gaźnik.

Poczułem się silniejszy,

zwłaszcza że doładował mi akumulatory.

Żebym wyglądał młodziej

umył mi szyby i karoserię.

 

Chciałem odwzajemnić mu miłość,

więc pomrugałem światłami.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 lipca 2013
anonim