kac
ulga
czy tam
śmierć
to ale po
prostu
zmiana
pewnej
temperatury trzeba
się
oparzyć żeby
docenić
urok
lodowatej
wody lepiej
napisać
niż nie
powiedzieć
51
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz
·
13 lipca 2013