Literatura

53 (wiersz)

taryfiarzgazu

chrysalis crisis not
dead yet
not alive anymore you would think
just a single orange
on a second breakfast
peeled
antibiotics
dont have really
a toilet paper
much to scream
to wipe the brain
with
out from time to time
that kiwi-green blood
coughed out
on
the porcelain speakers
its pretty
quiet here facing layout of misnomers
against this
fruity red moss
of my
blatant vitamin coffin
its not like I could
may shit up as well
really explain it but
and flush all that fire down
the cartoon heart
wrong
details
it was a tangerine
not an orange
do care


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Doremi
Doremi 15 lipca 2013, 15:34
Nooo...
to może teraz zmiksuj te wcześniejsze 52 wpisy z tym
i masz gotową poezyję numer 54, 55, 56...... ;))

a może by też tak chiński do*miksować
albo arabski
bo są ciekawe graficznie ?!
przysłano: 15 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca