Zło błyszczy a dobro jest blade.
Słowa krzywdzące rymują się
a budującym braknie rytmu.
Zło kaleczy albo jest jak plusz
i ma słodki zapach lenistwa.
Właśnie o nim się zwykle mówi.
Więc jak my możemy rozpoznać
na świecie wątłe nici dobra ?
Dobrze jest gdy nie widzimy zła !