znalazłem odpowiedź
na pytanie co jest sensem życia
koherencja
jakie proste
wystarczyło rozebrać na
etymologiczne części pierwsze
samo pytanie
tylko i tak gówno z tego
bo na to zielone pytanie
nigdy nie powinno odpowiadać się klaksonem
tylko gumą palonego życia brum