czy gdybym nie podpisał wierszy
starałabyś wczytać się bardziej
nie groził nam atak hakerów
przyciągało przyżeganie
na styku paluszka
moje serduszko
ciebie nie skrzywdzi
to prawda
na muchy lep
mając w zanadrzu
kilka dziurawców
zdmuchnąć świeczki
potrafią tylko ćmy
"to prawda
na muchy lep"
potrafią tylko ćmy"...