skrzydlate pukawki

Jarosław Baprawski

czy gdybym nie podpisał wierszy

starałabyś wczytać się bardziej

 

nie groził nam atak hakerów

przyciągało przyżeganie

na styku paluszka

 

moje serduszko

ciebie nie skrzywdzi

 

to prawda

na muchy lep

 

mając w zanadrzu

kilka dziurawców

 

zdmuchnąć świeczki

potrafią tylko ćmy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 18 lipca 2013
anonim
  • Jarosław Baprawski
    ..Szanowne Panie..miło mi niezmiernie:)...gościć Was w swoich "nędznych"..progach:)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Ata
    a mi jakoś najbardziej przypadła do gustu puenta: "zdmuchnąć świeczki
    potrafią tylko ćmy"...

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Zaczyna się ciekawie, ale potem się rozmywa. Niemniej podoba mi się np to:
    "to prawda
    na muchy lep"

    · Zgłoś · 11 lat temu