kurczę blade

ARS TO od tyłu sra

zapytała

 

mnie czy za-

-kochałbym się

w dziwce zamilkłem bo nie wie-

-działem co i dlaczego i czy bo nie
 

wybiegam
wchodzę
w dzień

zapytała 
mnie

 

czy gdybym ko-

-chał i wyszło w trakcie współżycia
współbywania w codzienności wyznanie  że to było

wtedy i czy i co wtedy

wybiegam
wchodzę
wychodzę

wsuwam się i próbuję nawiązać do heńka
toulouse-lautreca
do faktu że nie umiem
malować rysować a jeśli już to przerysować
i że on choć taki trolowaty był pokurcz to kochał

po ludzku upadłe
i że się teraz kurczę
kurczę

kurczę

a ona w śmiech (pobladłem)

(kurczę)
(kurczę) a ona mi że
uro-

 

-o-słem ( o 

 

bljadz' )

ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra
Wiersz · 18 lipca 2013
anonim
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    :/ Ja tego raczej nie czytam jako wiersza. Za mało tu nawet zabawy słowem.

    · Zgłoś · 11 lat
  • ARS TO od tyłu sra
    szanto;-) słowo 'czytam" wyrażasz czasem teraźniejszym;-) "raczej"- sugeruje analogię do 'raka', stąd--- anal-
    -----logicznie rzecz biorąc już zahaczyłaś o względność czasu;-)

    w czym może i lipcowe mocne światło w niemałej masie pomaga, a kwadratura (niestety- tym razem nie wymowy- czy po prostu: eksperymentów słownych) prędkości (pędu-po-pędu) wy-wniknęłą na inne energie... równań...

    może z niewiadomą;-)

    skutkiem tego;-) ??? jest jak jest

    między "tuterazem" "zabyłością" i rodzajem camera ob'scur***(V)a... przegadaniem zzz-użytych gwiazdek...
    tak się zatrzymało i może... to tylko fut-URYnizm;-)

    ot... wyszło tak ... bo tak światło popędziło po ... po ... po....
    otworkowej poZezji...??? je ne sais pas;-)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Jarosław Baprawski
    ..dobrze jest..o dziwkach..i heńkach..lux:)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Alicja Kubiak
    Dobre! Słowotwórcze! Znaczenia - też urosły ;)

    · Zgłoś · 11 lat