Wszystko jest tam
Wszystko co kocham, co chcę jest tam
Czemu tutaj nie ma już nic
Nie ma już nawet miłości
Czemu...
Przyjaciel odszedł tam
I życie odeszło tam
Tu jest pusto
Czemu tataj jestem już tylko ja
Tak pięknie się wszystko zaczęło
A skończyło się tak tragicznie
Bo tutaj już niema nic
Nie ma już wina, miłości i życia
Los odebrał wszystko
I tylko ja ze złudna mapa do szczęścia
Do szczęścia którego już też nie ma
Czemu...