jeremy

Martha

nie wiedziałam

że aż tak boli puste miejsce przy stole

choć to nie wigilia

 

gryzę i przełykam

mój czas

czas już prawie przeszły

dokonany

 

jeremy spoken

przemówił

do ściany

 

Martha
Martha
Wiersz · 20 lipca 2013
anonim