56

taryfiarzgazu

w otoczeniu
zbędnych
druga trzy
rzeczy myśli dzieści
w nocy nie ja
właśnie
zrobiłem
sobie kanapkę
z kiełbasą
xorimax na szkło
i złapałem się na tym
pectosol na szklankę
że posypuję chrzan
przyprawą chili
wiem że w tym
sejfie
w którym
ta zła gryz
część mnie zamknęła
nie mnie gryz gryz wciąż
jeszcze bije
serce
boję się glup
czemu
to nie piecze

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 20 lipca 2013
anonim