58

taryfiarzgazu

tylko odwrotnie
bo jeszcze
wyjdę
ręcznik zaraz
można sobie
po tego
i wezmę
frut
żeby buty i wyjść
obiad później
ona tam czeka zaraz
z tą receptą
dobra
no to chociaż z drugiej
strony
jeszcze tytoń pst pst
bo zaraz
będzie dzwonić

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 23 lipca 2013
anonim