gdy wysychają studnie

Jarosław Baprawski

nie napiszę wam więcej dedykacji

jak długo można chodzić na spacery

wie tylko poeta i ulica

 

gdy pada deszcz

płaczą nie tylko

rozlepiacze

plakatów

 

wolę siedzieć pod okapem

podziwiać dziewczęta

tak nieśmiało

bajecznie

 

stąpające po wodzie

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 24 lipca 2013
anonim