Kartka z urlopu

Evit-ka

Pozdrowienia z Okonina

O szczegółach nie wspominam

Bo są na dziś zbyt intymne

- Jak na kartkę trochę dziwne -

Z.(et) Janina.

Oceń ten tekst
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 24 lipca 2013
anonim