65

taryfiarzgazu

smród
choinka pestek
dyni
pewnie w pokrowcu,
limfocyty be albo
fe,
rzygać się chce,
a to drewno tak nie,
paznokieć,
mymymy,
burk, pauza,
nie wida, wiema,
cyck

 

Oceń ten tekst
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 28 lipca 2013
anonim