oparta o zardzewiałą barierkę tarasu
słucham jak czytasz wiersz
dym z papierosa miesza się ze smakiem wódki
w dłoniach kubek made in china z wyszczerbionym uszkiem
przyglądam się butom Marii
stoją w nieładzie przed nie moimi drzwiami
brakuje jednego
domu
a dokładniej przez Twój śliczny tyłeczek. :)
hej!
kochajmy poezję! kochajmy poetów !
znakomite