smaków skrajność i naprzemienność
Evit-ka
(rymowanka z tych zdecydowanie prostszych)
przyjęcie
można zrobić na słodko
da się też bywać
słodką idiotką
gorzki
jest – owszem – z piołunu napar
łza grafomana
co rym podrapał
słodkie
te całkiem niewinne minki
znak przebiegłości
małej dziewczynki
goryczą
spływa zwykła niestrawność
i rozstań naszych
dziwna zabawność...
tak się mieszają smaków skrajności
dla potrzeb zwrotek – w podświadomości?