68

taryfiarzgazu

tra na bro, niebro
na tra, nieta,
wie kasia,
wcina zazazę
piekankę,
mówi, że keefszi od ponieziałku
do szwartku do pierszej,
dalej że
co masz za papieroski? mentole,
moje ulubione,
i co,
pewnie powiesz, że kabanos
też ci nie smakował? i wciąż trawa
i trawa bez rosy, że bo nie,
tutaj
nawet lylulyloly! czyli zagłuszanie słów kasi
przez darka,
i barbaka, bek bek

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 5 sierpnia 2013
anonim