69

taryfiarzgazu

porrrr, trawww, już
głos, pomidory na
ławce dada, już
co ty oczy, gadasz
wiścieee, rebela,
baże, merrrgo, kot,
pomyślałem o kocie,
ślub, uro uro coś
bym klin jeb myk tutaj
dziło, drukowane wany
barak papomysłów, papo cudzy
cudzy

Oceń ten tekst
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 5 sierpnia 2013
anonim