70

taryfiarzgazu

es do dziewczyny o treści
u samochodzika na paliwo
z owoców egzotycznych rureczko
wydechowa ty moja, mmm stop
koniec treści

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 5 sierpnia 2013
anonim