przyznanie do winy

Dominik (OLORIN) Koza

przyznaję że byłem młodszy
w latach i zachowaniu
przyznaję że nie trzymałem się
czasem żadnych praw
przyznaję że postępowałem
niezgodnie z myślą

właśnie wyjąłem ze swojego oka
belkę

przyznaję że wyjmuję
ją już po raz trzeci
Dominik (OLORIN) Koza
Dominik (OLORIN) Koza
Wiersz · 7 kwietnia 2001
anonim