Literatura

o chamikach - nie Chamach (wiersz)

Evit-ka

(diagnoza hipotetyczna)

chamik – czy w stanie stałym czy ciekłym
miotaniem obelg leczy kompleksy -
bo – jak dotąd – nie miał wzięcia
w ciasnej skórze beztalencia -

we dnie nawet – i nocami -
mógł mieć problem z kobietami...
z facetami gorszy jeszcze -
spisu jego klęsk nie zmieszczę

gdy mu los fundował rózgi
krył się chłop za własne bluzgi -
i rozprawiał się ze światem
pragnąc zostać... literatem

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca