Literatura

świadomy jej wyboru (wiersz)

Jarosław Baprawski

całe życie

szukam tej jednej

dla której mógłbym spokojnie

 

odejść od zmysłów

bez utraty życia

wpisanego

w kręgi

 

by obmyć jej stopy

tym co ukryłem

pod powieką

 

i

ko

na

 

ć

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


dobry 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Nieźle ale bez odkryć poetyckich
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 7 sierpnia 2013, 19:08
..jak Ci za gorąco..to "odkryj się":) sama... i pokaż.."warunki".
abojawiem 9 sierpnia 2013, 14:50
Ja bym tak wszystkiego nie stawiał na ostrzu noża.
przysłano: 6 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca