świadomy jej wyboru

Jarosław Baprawski

całe życie

szukam tej jednej

dla której mógłbym spokojnie

 

odejść od zmysłów

bez utraty życia

wpisanego

w kręgi

 

by obmyć jej stopy

tym co ukryłem

pod powieką

 

i

ko

na

 

ć

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 6 głosów
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 6 sierpnia 2013
anonim