Pocztówka

Konrad Koper

 

 Dostałam list na walentynki.

 Lasem, łąką , kwiatami pachnie.

Na kopercie są kwiaty ,motylki…

W środku jest miłosne wyznanie.

 

List napisany jest pięknie.

Lecz zajęte jest serce moje.

 

Chowam go i trochę się boję,

że odkryjesz moje sekrety.

Bo mój mężu braknie ci

fasonu i piękna niestety.

 

Masz szczęście,

me serce spragnione nie pęknie !

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 sierpnia 2013
anonim