73

taryfiarzgazu

klipie klik, ale czy to musi być ręcznie,
robię wino, ino
imbir, muszkatułka, tymian, cytra, ryry z kilosan,
cucu ze dwajpół i wodydy dycha,
bym!
bam!
bekspejs, bom, cykacyk,
pycha,
a teraz ciopek oraz z kuchni kaszszsz plus
mielny i warzyrzów garstka, i mmm, glup,
zdrowiena
niamam;
notka mentalna: jeździć częściej
bryczką reni,
migotek i lewopraw, wsteczak, gazuham, bam!
bam!
dobrze pruje fale leśne,
lubię renię

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 7 sierpnia 2013
anonim