Literatura

73 (wiersz)

taryfiarzgazu

klipie klik, ale czy to musi być ręcznie,
robię wino, ino
imbir, muszkatułka, tymian, cytra, ryry z kilosan,
cucu ze dwajpół i wodydy dycha,
bym!
bam!
bekspejs, bom, cykacyk,
pycha,
a teraz ciopek oraz z kuchni kaszszsz plus
mielny i warzyrzów garstka, i mmm, glup,
zdrowiena
niamam;
notka mentalna: jeździć częściej
bryczką reni,
migotek i lewopraw, wsteczak, gazuham, bam!
bam!
dobrze pruje fale leśne,
lubię renię


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 9 sierpnia 2013, 14:31
Dlaczego by nie tak.
przysłano: 7 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca