Rozumiesz?
Nie zasnę nocą
Kiedy cisza
A może
Koci skowyt
Za oknem
Nocy pieśń
Rozumiesz?
Wtopię się w tafli
Szklanej blok
Będzie widać z ulicy
Ciemna
Nocą ikona człowieka
Obdrapana rama
Okna
Szamotany krok
Od łba do
Kociego łba
Rozumiesz?
Nie zasnę nocą
Kiedy cisza