Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Werona
Wiosna...
Wiosna...
Werona
siedzę pod drzewem
ludzie patrzą
naćpana pewnie
a ze mnie
wszystko tak powoli ulatuje
i zima
i zwątpienie
jestem już czysta
czekam
Lubię
Werona
Wiersz · 21 kwietnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści