Bezsilność

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


Ucieleśnić to
Co tylko w słowach
Swą siłę posiada

Dać imię
Nigdy nie spłodzonemu
I zdobyć zaufanie
Ducha Najwyższego

To ponad siły
Małej księżniczki


Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim