[* * *]

Nieznany

Leć... wzbij się wysoko!!!
Ponad chmury i Niebo
Leć tam, dokąd jeszcze nikt nie dotarł!!!
Zapamiętaj pieśń Anioła
Leć... znajdź własne Piekło!!!
Pokochaj jego żar

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim