On jest Władcą Marionetek
Mnie również posiadł na własność
Jego wzrok hipnotyzuje mnie
Nie potrafię oderwać oczu od Jego twarzy
On jest Władcą Marionetek
Słyszę Jego głos
Przedziera się przez pokłady mojej świadomości
Penetruje najciemniejsze zakątki umysłu
On jest Władcą Marionetek...
... Kocham Go...