[* * *]

Nieznany

Powiedziałam 'kocham'
Powiedziałam 'pragnę'
Powiedziałam 'umrę dla Ciebie'

Powiedziałeś 'kocham'
Powiedziałeś 'pragnę'
Powiedziałeś 'umrę przez ciebie'...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 6 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim